Knickerbockers.se - Leonbergerkennel

prick RESULTAT »
prick Knickerbockers Kennel

prick Hundarna
prick Valpplaner
prick Köpa valp?
prick Valpkullar

prick Om Leonberger
prick Äldre utställningsresultat

prick Bilder & Artiklar
prick Arkiv 2017
prick Arkiv 2016
prick Lite om hundspråk
prick Om HD
prick Arkiv
prick Om kenneln
prick lilleman Robin
prick Forum
prick Lite länkar
prick Startsida
prick Lite läsning
prick Kontakta
Uppfödarutbildning
Hundia


IDhund

BARFKASSE

FacebookHundia Facebook
Hundia Facebook

HUNDIA finns på FacebookBesökare just nu: 143


2019-02-18 Vecka: 8


>> Byxkullen bilder

6 december...

Jag vägde Kola och Romeo idag. Kola vägde 16 kg och Romeo vägde 16.6 kg...
Caroline berättade att Chino vägde 16 kg också! 

 

Baltazar har hunnit flytta också!

Sofia och Micke var och hämtade
honom igår. Han har varit jättecool
hemma, sovit och tagit det lugnt.
Och tom. gått till dörren när han
vill ut och kissa!!  

 

 

 

 

 

 


    
Chino åkte hem med Caroline och
hennes andra hundar till Borlänge!

 

 

 

 

 


 

 

 

Famke, Röd flicka (red girl) åker till Zeeland fredag 2008-11-21


Herkulez, Blå kille (blue boy) åkte till Boxholm 2008-11-20, till familjen Bodebrant


Chino (Kilo? =) Lila kille (Lilac boy) åkte tilll Borlänge 2008-11-20 till Caroline


Baltazar, Gul pojke (Yellow boy) flyttar till Sofia

 


2008-11-13

Rosa killen och halva familjen..
Na´s'ti har flyttat! Nu är han en tvättäkta Skänningebo.

 

 

 

 

  

 

Lilla Rosa killen flyttar!

Han ska heta Na´s'ti (nasti) som betyder stjärna på samiska.

Idag kommer nya familjen och hämtar honom och han blir Skänningebo!

Han var på sin första valpkurs idag (onsdag)
Han är så cool, första gången i koppel på ett helt nytt ställe så var han precis som de valpar som redan hade hunnit vara med en gång! Bara att locka så kommer han, inget stretande i kopplet, glad och nyfiken på allt och alla.  Han kommer bli en fantastiskt Leonberger.. =)

 

 

 

 

 

 

2008-10-25
Jaha, då börjar de flytta!  Nu är det bara 10 kvar i huset...


Lilla Gröna flickan flyttar till Skinnfälleröd!

Det var väl på tiden att det blev en Knickerbockers i Skinnfälleröd.. ;-)

Roger, Lisa och Katarina var här och hämtade henne imorse.

 Länk till Alice hemsida:
www.123minsida.se/skinnfallerod


 

 

 

Och Torsten åkte till sitt nya hem i Lidingö imorse!

Gunilla och Johan var också morgonpigga och hämta de Torsten tidigt.

 

Lillpirre åkte iväg med Totte tidigt imorse, till Marie & Pär, som får skicka ett eget familjefoto sen.. =)

 


2008-11-08
Idag var vi i Örebro med Buster, Erik och Skorpan. ..
Jo, Erik är blå kille och Buster är lila kille. Robin fick välja namn (ska aldrig hända igen.. =)
Vi var på Leonbergerträff i Örebro. Inte för att vi kunde gå promenad, men det är ju liksom nödvändigt att socialisera valprna. Så två killar fick följa med. Vilka valpar! Vilken mentalitet! Jag bara älskar dem!  Helt lugna i bilen. Kolugna i Örebro fast tanter och farbröder kömmer fram och ska klappa. Ankorna  som simmade omkring var kul, koppel var nödvändigt ont men gick bra. Lite segt första havltimmen, men sen när vi gick tillbaka till bilen gick det hur bra som helst. Fantastiska valpar. Imorgon ska jag ta med några fler.

2008-11-06
Torsdag morgon. Robin och jag ska till dagis på utvecklingsamtal.

Valparna väcker mig först vid 5.30!  Härligt. Känns som sovmorgon. Jag masar mig ner, släpper ut alla hundar utom Skorpan som inte kan begripa vad vi gör uppe så här tidigt. Hilda kastar sig ut i 110 som alltid..  Och Troja tar först vägen över köksbord, bänkar och vardagsrumsbord. Det kan ju finnas nån smula mat kvar..

Ja, jag städar och fixar lite, sätter mig sen vid datorn och jobbar en liten stund i väntan på att Robin ska vakna. Robin vaknar, vi äter frukost. Jag tar in valparna. Vi klär på oss och ska åka. Ja, vad har valparna gjort då?! Jo, tagit ner en blomkruka. Med blomma och blomjord i såklart. Hela grovköket är kolsvart. Blomman är inte mycket kvar av. Valparna är kolsvarta. Inget att göra nåt åt.  Hinner inte.

Och när jag kom hem var det bara ut med alla igen. (Utom Skorpan som tyckte det var skönare inne) Och så började städningen. Städkontot har ökat en aning kan jag säga. Det känns som valparna är billiga idag.. =)

Kola var med mig på gårdagens valpkurs. Lika bra att socialisera när man kan!
Romeo var också där, han ska också gå valpkursen.


  

Boss flyttade hem till Karlstad igår (mån 27/10)  Doris flyttade till Skärblacka.2008-10-25
Lördag morgon. ja, nu kom Robin när jag skulle skriva, så jag får fortsätta sen.. =)
(och nu, några dagar senare har jag helt glömt vad jag skulel ha skrivt..=)

2008-10-25
Jaha. Då har Pirre åkt! Glad i hågen satt hon i bilen ock luktade på allt och viftade på svansen. När Totte ringde lite senare var det fortfarande tyst i bilen. Vi får se hur länge det lugnet varar..=)
Pirre var alltid den enda som mitt i "stora tjurrusningen från Pamplona"  - alltså mitt i morgonrusningen, när grinden öppnas och alla får springa ut, vilket de gör i 110 - vände sig om och ville bli klappad lite innan hon sprang ut med de andra. Precis som hon visste att det var hon och jag (Pirre & Pirre) så det blir allt lite tomt fast det är 12 kvar. Det är ju lustigt att det ska vara så jobbigt när de åker. Samma sak varje år..Ja, om någon timme kommer Katarina och maken och Torstens familj, så 2 till lämnar oss idag. Sen blir det blodspårskurs för hela slanten resten av helgen. Nästa gäng åker på måndag..

2008-10-23
Igår var ena halvan hos veterinären för chipmärkning, vaccinering och besiktning. Idag ska resten dit. Så nu måste jag skriva här för egna minnesanteckningars skull, så jag vet vilka som är vilka sedan.. =)

Dagens valpar till veterinären:

Grön vit = So Comfortable
Röd vit = Perfect Fit
Turkos = All Time Fashion (Charlie)
Rosa = Nearly Warm
Blå = Very Adjustable
Gul = Forever Casual
Lila = Chino Style

Lite senare:
Det gick kanon hos veterinären. Jag tog med Jana idag som hjälpreda. Det ör ju några stycken att bära på.. =) Så otroligt duktiga valparna är! Om ni visste hur stolt jag är, de är så lugna, står blick still när man hanterar dem, till skillnad mot hårdrockkullen bits de knappt!  Mamma Troja ska defenitivt ha en kull till! Vilka härliga valpar!  Fast nog har pappa Figaros lugna sätt lite med det att göra också.. =)

2008-10-20
Då har jag bestämt mig. Vit flicka stannar på kenneln. Ev hos fodervärd om någon är intresserad..
Röd pojke flyttar till Timmy & Emelia.  Och blå flicka samägs med kennel Varför inte. Där har jag mina tre valpar ur denna kull. Nu är det bara namn som saknas. I vanlig ordning... att det ska vara så svårt.. 

Nu är det 6 valpar kvar som inte har bestämda hem. Det har varit några och tittat och det kommer fler, så vi får se var det hamnar.. =)

2008-10-18
Valparnas 7 veckors dag!
Morgondagboken.

Idag tar jag dem med överaskning! Jag är nere redan efter 5 på morgonen och släpper ut dem innan de börjar låta som en flock fiskmåsar. Tänk, det lyckas. Alla springer ut, kissar och bajsar och sen kommer de in och köar för maten. Hurraaa!!!  Vi får sova en stund till. Det gör valparna också efter maten. Sen vaknar de igen vid 9, då är det bara att masa sig upp. Min första "nästan sovmorgon" morgon! Som vanligt står dörrarna på vid gaevel, det är valpar och hundar överallt. Sen försvinner de. Skorpan kommer in. Hon har grävt så det står härliga till. Sen kommer Torsten. HAN HAR OCKSÅ GRÄVT! Suck. Eller om han ramlat ner i hålet? ..  Nee, han har bestämt grävt..
Sand överallt. Han sitter och är skitmallig mitt på köksgolvet. Tänk om jag hade haft kameran där.
Torsten sprang ut igen innan jag hann hämta,..

2008-10-13
Jösses! Idag vaknade jag kl: 04.00 av att det sprang hundar överallt. Alla stora hundar var på övervåningen, tryckta mot  sängen, de såg ut som "rädda oss matte". Jag började ana oråd!
Visst. Det visade sig när jag kom ner att alla valparna sprang övarallt. De hade även passat på att prova de olika golvslagen till att utröna vilken av dem som passade bäst som toalett. Tyvärr.

Av antalet högar att döma så var vardagsrumsmattan en klar vinnare. Men även datorrummet tycktes passa rätt bra. Så kl 04,05  - det tog ett par minuter innan chocken lagt sig - släpptes monstergänget ut. Högljutt skällande och morrande. Till alla grannars stora förtjusning.
Åtminstonde tror jag det var till alla grannars förtjusning... 

Efter den stora skocken med små hundar släpptes även den lilla skocken med stora hundar ut. Tyvärr är Hilda aldrig lika tystlåten som de övriga. När man springer ut i hundratio förtjänar det även ljudeffekter tycker Hilda. Höga sådana. Kan ej beskrivas. Men de låter. Till mina grannars förtjusning även det. Tror jag.

Jag börjar ta bort mattor, skurar golv en gång, skurar en gång till. Då ökar Hildas ljudeffekter till en enorm styrka. Klockan är fem. Nu är jag övertygad om att mina grannar också tycker det är lika bra att gå upp. Det tänds i stugorna.

Nåja, den lilla flocken (valpar) samlade ihop sig iallafall. Vilket var tur för de hade gått under grinden och lekte bland bilarna.

I allafall så tittade jag ut genom dörren för att se vad det tog åt Hilda. Och vad gör hon? Jo, hon skäller ut 5 rådjur som stirrar på henne. Jösses, de var verkligen otäcka enligt Hilda. Hon har den där riktigt gälla, nästan ylskallen som hon plockar fram när något skräms och ska köras iväg. Haha, lilla gumman. Den enda som inser att de går miste om mycket mat är Troja som måste kallas in lite mer än de andra. Ja, sen börjar valparna skrika. De inser nog att det är dags att vara hungrig. Mamma var ju det. Nu tror jag att mina grannar är helt fascinerade av 13 leonbergervalpar..  

2008-10-09
Knickerbockers Cotton Only, Boss ska flytta hem till Birgitta och Leif i Karlstad blev det bestämt idag. Gröna fina killen är det. Jana var här och plåtade hundar med mig idag. Nåja, Jana höö denna gång och jag fotade. Men framförallt grön kille var så otroligt fin när vi fotade. Stod som ett staty, helt still. Jag ska försöka lägga ut bilderna så snart som möjligt. Å andra sidan var det inte alla som ville stå, rödsvart skulle bara leka..  så där blev det inte en enda bra "stå" bild tror jag.. =)  Men rätt kul bilder när han attackerade Jana. Vi diskuterade lite också om inte röd kille skulle flytta hem till Emelia och Totte. Så de tar både Abbe och och röda killen.  De kom också och fikade idag. 

2008-10-07
Sådärja, då var första namnbytet gjort. Leo som ska till Lidingö ska inte heta Leo.
Han ska heta Torsten Water Proof kom det ett sms om..  =)
På torsdag ska vi se om inte en liten parvel ska flytta till Karlstad också. Då kommer mer besök.
Igår hade vi också besök. De stora hundarna älskar uppmärksamheten (jo, de får det, trots valparna..=) och för valparna är det fantastiskt att få uppleva barn och vuxna. Och jo, jag gillar allt när det kommer folk man kan prata med också. Datorjobb är ju inte sååå väldigt socialt.. haha..

Reserverade (klara) valpnamn:

Flickor:
Knickerbockers Double Stitched  Tina & Chrille röd flicka
Knickerbockers Perfect Fit
Knickerbockers  So Comfortable
Knickerbockers Classic Look Marie & Pär blå flicka
Knickerbockers Undeniably Stylish  Stannar på kenneln/alt. fodervärd  Vit flicka

Pojkar:
Knickerbockers  Nearly  Warm
Knickerbockers Soken Wet  Timmy & Emelia, röd pojke
(skandal, kom på att det stavas soaken wet..  så den killen lär alltid vara felstavad.. =)
Knickerbockers Very Adjustable
Knickerbockers All Time Fasion Anette m. familj turkos pojke
Knickerbockers Forever Casual
Knickerbockers Water Proof Gunilla m. familj svart pojke
Knickerbockers Chino Style
Knickerbockers Cotton only Birgitta & Leif, grön pojke

Idag bestämde jag mig för att ta över Tinas och Chrilles Chrysler! Efter lite påtryckningar i stil med "vi behöver ju en större om vi ska åka med alla hundar, annars åker vi i min"  haha...
Ja, och som jag sa, där försvann sista hindret att inte behålla valpar hemma. Nu får ju alla plats i bilen igen.

2008-09-30
Då är det bestämt! Turkos pojke ska till Frankrike.  Knickerbockers All time fasion, Charlie. Och blåvit flicka ska till Marie och Pär. Hon ska heta Knickerbockers Classic Look men det är inte bestämt vad hon ska kallas. En flicka ska till Tina & Chrille. Namn är inte bestämt. Troligen behåller jag en flicka själv också. För övrigt är det några valpar som är dåliga magen. Kul. När 13 stycken springer runt på samma utrymme..  Det känns som om man inte gör annat än byter tidningar.. Phu..

2008-09-25
utedag!!
Ja, då bars alla 13 ovillkorligen ut i solen. Vilket väder!!
Troja lät dem snutta en stund, sen sov de på filtarna vid trappan. Fast de valde skuggsidan..
Sen var det full rulle när det vakandes. Lekisar (Robins) skulle undersökas och grus och gräs kollas..  Ja, sen blev det sova igen.  En måltid torrisar, förvisso uppblötta, hann vi med ute också..
Bilder finns>  Byxkullen bilder

Nu är det dags att reservera valp och välja namn!  Ett mail kommer så fort jag hinner med.. =)

2008-09-22
Valparna är registrerade i SKK! Vilken känsla att se all de småliven på "pränt"  =)
Så nu väntar en härligt dyr försändelse på posten om någon dag med andra ord.
13 registreringsbevis ska lösas ut..   =)

I vilket fall så välkomnas varenda en som vill titta på leonbergervalpar! Nu behöver de saker att titta på och undersöka, människor att bli klappade av och bita på och.. ja, ni vet..


2008-09-18
Phuu...  Alltså, man hinner inte med någonting längre!!  Vart tar tiden vägen?  Jobb ligger efter, hem ligger efter, trädgården skulle jag vilja gömma vid det här laget.. Det är högar av tvättad tvätt (Jo, jag får allt in den i maskinen, men det är värre att få det färdig tvättade till skåpet. Eller ännu värre, få det strykt.. LOL) Nåja, för att göra det hela kort. Det är mer eller mindra kaos.

I vilket fall så nu tar jag så hemskt gärna emot besök. Massor av besök! För valparna är det nyttig socialicering som bara den. Och ni som står i valpkö, kom gärna och titta! Det kanske är tidigt att välja en favorit, men det är lite speciellt att få se dem såhär små, söta och näpna.. =)

Så även fast jag inte har hört av mig (man somnar rätt ovaggad på kvällarna...) så hör av er för en titt på valparna!!

2008-09-14
De blev 14 dagar igår. Då har alla redan ögon. De går på alla 4 och flera av dem leker. Helt fantastiskt att se. Och tidigt, speciellt med så tydlig lek vid bara 14 dagar. Om jag jämför med andra kullar. Så trött eller inte, visst är det en fantastisk tid nu när framstegen kommer så fort så man knappt törs blunda =) Jag tog lite bilder på leken, ska försöka hinna få in dem under dagen.

2008-09-13
Nu är de 2 veckor!! Och avmaskade och vägda är idag också! Första avmaskningen av många.. Men det var inga problem alls.  Med andra ord, ett härligt gäng rultor, nöjda och belåtna mest hela tiden. Ibland är det någon som letar mjölk med lite högre volym, men det händer ofats bara på natten...  hmm..

Imorgon blir byxkullens namn officiella.. =) Någon valpköpare som vill ha ett eget byxnamn? Och Jag har bestämt mig, de ska skickas in i morgon  =)  Så har ni förslag, fram med dem innan jag hinner skriva i egna dåliga förslag.. LOL.. 

Och jag ska jobba på att ta bilder på dem, de går ju faktiskt nu också. Alltså de har ögon och går på alla 4. Visst hasar de ibland, men mest försöker de allt gå på alla fyra.  Det känns som om de är lite snabba i vändningarna, men Pia påstår att såna är de, den släkten.. =)  (Pia på Lilla Äventyrets alltså)


2008-09-10
Hela 12 dagar gamla har de flesta fått små ögonspringor! Grönvit flicka, blåvit flicka, svartlila killeoch svart kille. Direkt har deras sätt ändrats och det var nog därför jag började kolla ögon, för något i deras sätt ändrades. De ser inte än. Eller jo, det är klart de ser. men inte på håll och inte med skärpa, men man märker att de ser skillnad på ljust och mörkt (vilket de delvis gjort under ögonlocken också iof, men nu ser de större skillnad) Endast de som inte har springor ligger kvar när jag kommer in i lådan, de andra kan jag inte lura längre.. =)

Troja är lite av en slarvmaja, verkligen. Hon tvättar valpisarna men absolut inte omgivningen.  Eller är jag bara bortskämd av extremt renliga mammor alla andra valpningar? De  är pigga och friska och krya.

I helgen ska de avmaskas första gången, de blir 2 veckor på lördag!!  Och nästa vecka startar vi med första maten!!  Det blir i slutet på veckan, men ändå, det blir spännande.. =)  Och från och med  slutet på veckan så är besökare välkomna!

Killarna, faktsikt alla killar! i det här gänget är de jag fastnat mest för. Lustigt, jag som ska behålla en tik eller två..  Jag känner att jag absolut måste ha en kille också från den här kullen... suck. Jag vet inte  om det är läckra morfar INTDCLUBDVDHLNLBCHUCH DBS01 VV01 CHCLUBS03
Barney von der Johann-Adams-Mühle (ja, det var långt namnmed massor av titlar.. =)  som gör att de känns så speciella. Pappa Figaro har bara hunnit till svensk och norsk champion än, men det blir nog mer där också.


2008-09-08
Tänk, i lördags var valparna en hel vecka gamla. Troja är en underbar mamma till sina 13 små valpar. Men hon är också en mamma för första gången. Det är inte så lätt att hålla koll på 13 yra höns.. =) Jag tycker 13 valpar är för häftigt för en tik så jag matar dem också så jag vet att ingen behöver gå hungrig.  Snart nog lär väl lektanten Hilda ta över ansvaret - inte matningen - av valparna.. Hon suktar så in i vassen efter dem. Troja tycker snarare att det känns tryggt att ha de andra hundarna nära än att behöva vara ensam så de får vara i angränsande rum men inte i valprummet än så länge. Troja hojtar väl till när det är dags för de andra att hjälpa till.. =)

Nova var en jätteduktig mamma till valparna hon fick med Sisqo. Matade, tvättade, pysslade.. ja, precsi som en mamma ska vara.. Nemi var likadan, men enormt pedant! Det var kliniskt rent hos hårdrockarna hela den perioden det är en mammas uppgift att städa. Troja däremot, hon är nog lite bohem. Skulle inte jag städa i valplådan skulle ingen kunna vistas i den..  Hon tvättar valparna, men att hålla rent i lådan tycker hon inte är hennes uppgift...


2008-08-31

Jo, jag höll fast vid mitt Knickerbockerstema vad det gällde namn, så det blir "byxegenskaper" till namn (se dagens blogg, där finns lite av namnen)

Jag såg också att Figaro blivit norsk utställningschampion den 23 augusti!!  Grattis önskar Troja och jag!  Det var ju lagom med en fin titel tills valparna skulle födas..  =)

Det är lugn i valplådan och Troja är en jätteduktig mamma som ligger i lådan och tvättar och pysslar om.


2008-08-30 

Ja, då är det 13 valpar och Troja i valplådan.
Och jag som alltid velat ha små kullar. 13 stycken. Jisses Amalia.
Jaghar fortfarande inte kommit på något bra namntema. Det blir till att försöka hitta hela 13 med bra namn.. ojoj..  =)

Nåja, valparna mår fint, Troja ännu bättre, jag mår toppen men är lite trött. Typ.
Mer om valparna imorgon...nedan är minnesanteckningar

Då är det valpdags!!2008-08-30      VALPTIME!!

22,20 Nu kom det allt en liten killeville till! Min magkänsla hade rätt.
Han väge 400 g och fick färgerna turkos/svart  Sammanlagt har det kommit 13 valpar nu. 8 hanar och 5 tikar.

19,05  Lugn i valplådan.
Jag får nog ge mig, jag har sagt att det är en till i magen.. Men det är ju svårt att känna eftersom livmodern är svullen och det kanske är just bara det..  Troja är lugnet själv och sover så jag ska passa på att koppla av. Vi får se om det blir några fler tecken till valpar ikväll. Vilket jag inte hoppas, jag hade nöjt mig vid 6 valpar och jag var fortfarande hoppfull vid 8..  Men nu är det alltså 11 valpar till salu! (En stannar ju här såklart.. =)

15.40  Lugnt i valplådan.
Nu är frågan om det kommer mer valpar eller bara efterbörd..


14.53 Kom en liten flicka, 426 g och fick färgerna blåvit.


7 hanar, 5 tikar än så länge..

13,25 Hane. 430 g, svart

12,42 Hane, 489, blåsvart. Troja födde honom med benen i vädret liggande på rygg..=)

11,38 En hane, 363 g, lilasvart

11,25 Tik, 418 g,lilavit

10,56 En pojk, 464 g grönsvart


10.22 En hane, 502 g och fick färgen rödsvart.09.28
En flicka till, 425 g och fick färgen grönvit

09.12
En lite flicka, 375 g som får fägen vitvit.

09.05
Nu kom det en liten pigg tik som får färgen rödvit, 428g.

08,36 
Valp nr ett tittar ut..  I min säng...
En hane som får färgen gulsvart. 418 g07,10
Ne, inga valpar inatt. Troja har krafsat och sagt att hon vill ut och kissa sådär var 15:e minut.
En dräktig tik nära en förlossning släpper man ju liksom inte ut i sin ensamhet, så det var bara att ranta med. Så jag och Troja har varit .. typ.. vakna inatt. Emelia fick sova. Nåja, sova nåt sånär iallfall.
Och nu när jag skulle sätta på kaffe så hoppade Troja upp i min säng, och på den vägen är det!

Jag återkommer!

2008-08-29
17,52

Troja bäddar och krafsar och flåsaroch flämtar. Så visst är det valpdags!
Det blir väl efter mörkrets intåg.

Just nu är det världens kortaste blogg, men den fylls på.. =)


20,57

Nu ser det ut såhär:

Hon är ..  "huge" 

 22.20
Troja krafsar ibland, men vilar mest. Jag ska passa på att göra detsamma. Emelia ligger redan och knoppar.. =)

 

------------------------------------------------------------
Valpdags!

Gulsvart hane kom kl 8,36  !!
efter en hel natts vakande väljer hon att föda på morgnen.. 


Valpdags? (2008-08-29)
Tempen är nu på 37,25 istället för normala 37,7-,7-8. Då är frågan, är den på väg upp
eller ner? Troja äter inte nu så det har startat, frågan är bara när det ska bli av.. =)

Troja + supertjock = valpar !! (2008-08-27)
Troja är enorm!! beräknat ska valparna komma den 1 september.
Men det är ju måndag och valpar behagar komma endast när veterinärer har taxa 4.
Dvs lördag natt och hela söndag fram till måndag kl: 08.00
Så dessa väntar väl inte heller till en helt vanlig måndag efter 8 .. haha.. 

Nåja. Troja ser ut som om de borde komma fortast möjligt, innan hon spricker.. =)
Kanske att de väljer en vanlig taxa 3 som fredag och lördag dagtid?


Troja själv ser ut som om hon vill få det överstökat snarast..

 

Troja beräknas valpa den 1 september.
Det innebär att det finns valpar som söker nya hem från v.44 
Redan är 6 av valparna tingade, kanske 7. Så vill ni också vara med på valplistan så ring eller maila så får ni mer information. Och klämmare är välkomna såklart.. =)

Jag har efter moget övervägande beslutat att INTE ha kaffebröd hemma till alla besökare. En fruktskål möjligen.. =) (vågen var väl sådär +6 kg upp efter allt fikande med valpköpare och valpklämmare som var på besök hos hårdrockarna, så kläderna räcker helt enkelt inte till för kakor och bullar en omgång till... haha)

Nu har det gått en liten tid sedan jag skrev stycket om kaffebröd, jag har efter moget övervägande bestämt mig för att kaffebröd är gott! Så ok, ni kan räkna med sedvanligt fika.. =)

Troja och Figaro är parade!!


1/7-08      Troja, jag och NUCH Löveliens Figaro von Barney

Vegard stannade i Örebro med Figaro, på väg mot Världsutställningen. Så jag behövde bara åka till Örebro för att para Troja. Nu får jag hålla tummarna för Figaro/Trojavalpar i huset också! Går det som planerat så blir det valpar den 1 september.

Rigtig Hundemad  MUSCH   Society for the Promotion of Applied Research in Canine Science   VGWBälte Hundiabutiken.se  

LEONBERGER LEONBERGER LEONBERGER LEONBERGER LEONBERGER LEONBERGER LEONBERGER LEONBERGER LEONBERGER


spampoison