Minnen

Nya tider!

Efter att ha haft samma kennelsida i många många år, ja faktiskt så många att jag inte ens minns vilket år jag gjorde den så är det nu dags att skapa en ny sida. Förhoppningsvis lika informativ, även om den där hemtrevliga känslan försvinner lite.

Den gamla sidan blev ett minne blott efter att webhotellet fick problem, så det är väl egentligen enda anledningen till att börja om från början. Men efter  nästan 10 år är det kanske dags.

2 kommentarer

 • Åsa

  Hej! Vill först börja med att gratulera till en fantastiskt vacker kull! Har själv haft en Leonberger; min bästa vän som tyvärr fick cancer förra året och var tvungen att få somna in. Längtan efter min själsfrände är enorm men jag har samtidigt behövt detta år att sörja. Min fråga är väl egentligen om ni har några valpar kvar? Har haft hund i hela mitt liv men Wilma, min Leonberger, var nåt alldeles speciellt. Jag är sjukpensionär och hemma hela dagarna och skulle jag behöva gå nånstans har jag alltid haft mina hundar med mig. Har ni tid och ork så får ni gärna svara. Annars önskar jag er lycka till med era fina hundar.
  Med vänlig hälsning, Åsa Gustavsson

  • Pirre

   Hejsan
   Och tack =)
   Tyvärr finns inga valpar kvar, de har flyttat hemifrån allihopa nu.
   Det kommer fler kullar, men det är ju en stund dit.
   Hoppas du hittar en vän, annars är du välkommen att höra av dig när det blir dags igen.

   MVh
   pirre

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *